Termotransfer

Procedeul de termotransfer este unul din cele mai utile in mediul publicitar, el ajutand la realizarea obiectelor personalizate. Aceste obiecte sunt imprimate cu ajutorul unor instrumente de termotransfer cu diverse imagini, insemnele companiilor sau orice alte mesaje. Procedeul foloseste prese termice.prin intermediul procedeului de transfer termic putem imprima folie pentru transfer termic decupabila la cutter-plotter, folie imprimabila digital, cerneala reactiva si cerneala de sublimare

Prin intermediul acestui proces de termotransfer putem obtine obiecte publicitare: tricouri, sepci, cani dar si alte obiecte pentru firmele si personale interesate.

Procesul termotransfer este unul din cele mai eficiente si prin intermediul lui se obtin obiecte foarte solicitate. Societatea noastra va ofera servicii de termotransfer cu ajutorul preselor de transfer termic de foarte buna calitate dar si a unor materaile pe masura. Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii dar si pentru preturi servicii termotransfer.

Presa termotransfer
Preturi termotransfer
Produse termotransfer

 

Termotransfer
info